Expositie Galerie Jansen & Kooy Warnsveld

      Geen reacties op Expositie Galerie Jansen & Kooy Warnsveld

Op zondag 16 september opent de groeps-expositie “Vorm in Herhaling 2” bij Galerie Jansen & Kooy in Warnsveld. Op de opening ben ik verhinderd maar op zaterdag 6 oktober en zaterdag 27 oktober ben ik er de hele middag. Welkom! De tentoonstelling loopt t/m 27 oktober en de galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00… Read more »

Expositie “HOE=HET NU”

      Geen reacties op Expositie “HOE=HET NU”

Zaterdag 11 november om 16.00 opent in  ACEC, Apeldoorn,  de groepsexpositie “HOE=HET NU”. Er is werk te zien van 52 Gelderse kunstenaars, van mij zijn er 3 kleine schilderijen te zien. Zondag 10 december wordt de expositie afgesloten met een veiling. Voor meer informatie: https://www.acecgebouw.nl/   [mijn schilderijen zijn te zien bij ‘Veiling’ pagina 12] Welkom!

Expositie Hekkelman

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Hekkelman

Zaterdag 6 juni van 16.00 tot 18.00 is de opening van mijn expositie bij Hekkelman Advocaten , Sickeszplein 1, Arnhem. Welkom! De expositie loopt t/m 14 augustus en is op werkdagen te zien van 9.00 tot 17.00.

veiling

      Reacties uitgeschakeld voor veiling

Zondag 15 december eindigt de HOE=HET NU 2013 expositie in het ACEC gebouw in Apeldoorn met een veiling die begint om 14.o0.  Van mij wordt onderstaand schilderij  geveild. Via http://www.acecgebouw.nl/ is meer informatie te vinden.

Expositie Galerie Lutz, Delft

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Galerie Lutz, Delft

Zaterdag 14 september om 16.oo is de opening van mijn expositie bij Galerie Lutz in Delft. Het is een duo-tentoonstelling met beelden van Sylvia Evers en schilderijen van mij. Welkom! De expositie loopt van 14 september t/m 13 oktober. voor verdere informatie over de galerie: http://www.galerielutz.nl/

Thailand

      Reacties uitgeschakeld voor Thailand

Afgelopen 2 maanden ben ik in het noorden van Thailand geweest en  ik heb daar prachtige landschappen gezien en ervaren. Glooiende heuvels met zeer oude bomen, bananenbomenbosjes,  fel gekleurde bloemen,  bomen die vereerd werden, tempels met gouden pagoda’s die uit het  groene landschap knalden en mensen die op het veld aan het werk waren in traditionele fluwelen kleding met stippen.Maar ook veel leeggekapte… Read more »

Gastatelier Vincent van Goghhuis

      Reacties uitgeschakeld voor Gastatelier Vincent van Goghhuis

In mei werk ik in Zundert in het nieuwe gastatelier van het Vincent van Goghhuis. Aansluitend op deze werkperiode is er een open atelierweekend. Dit is op donderdag 2 juni (Hemelvaarstdag) t/m zondag 5 juni van 12.00 – 17.00 uur. Zie ook: www.vangoghhuis.com

Expositie Radboud Universiteit

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Radboud Universiteit

Op dit moment exposeer ik in de Aula van de Radboud Universiteit Nijmegen. Er zijn 16 schilderijen te zien [landschappen en [zelf]portretten] waaronder een aantal nog niet eerder geëxposeerde zelfportretten en een groot nieuw landschap. Nu is de expositie gesloten maar vanaf 5 januari tot 20 februari 2010 is de expositie te zien op werkdagen tijdens kantooruren. Adres: Aula, omloop… Read more »

Expositie Made in Arnhem

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Made in Arnhem

Op de groepsexpositie ‘Van Onderlangs tot Paradijs” in Showroom Arnhem waren 3 schilderijen en tekeningen van mij te zien. De expositie maakt deel uit van de manifestatie Made in Arnhem. De expositie duurt tot 24 oktober 2009 en is van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 geopend. Zie www.vanonderlangstotparadijs.nl

Expositie Huub Hannen Galerie

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Huub Hannen Galerie

Van 7 juni tot en met 5 juli 2009 exposeerde ik bij Huub Hannen Galerie in Maastricht, samen met Simone van Bakel (glasobjecten). Voor verdere info: www.huubhannen.nl