Expositie ‘Hoe = Het Nu 2022’ in Apeldoorn en Bronkhorst

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie ‘Hoe = Het Nu 2022’ in Apeldoorn en Bronkhorst

In het ACEC in Apeldoorn is nog t/m 28 augustus, en in Het Kunstgemaal in Bronkhorst t/m 26 augustus, de expositie ‘Hoe=Het Nu 2022’ te zien . Tachtig kunstenaars uit Overijssel en Gelderland doen mee, op beide plekken is een werk van de deelnemende kunstenaars te zien. Van mij hangen er twee schilderijen.

Expositie Vanwege Vincent, Stedelijk Museum Breda

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Vanwege Vincent, Stedelijk Museum Breda

In het Stedelijk Museum Breda is t/m 2 juli de expositie Vanwege Vincent te zien. Met werken uit de collectie en uit het artist-in-residence programma van het Van GoghHuis in Zundert. Van mij hangt er ook een klein schilderij [niet het schilderij op de foto] 10 jaar geleden verbleef ik ruim een maand in het prachtige gastatelier in Vincent Van… Read more »

Expositie Wandering Songs, Plaatsmaken Arnhem

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Wandering Songs, Plaatsmaken Arnhem

T/m 16 juli is nog te zien de expositie Wandering Songs, bij Plaatsmaken in Arnhem. Direct naast de molen in Klarendal. Van mij hangen er twee oude grote werken en drie nieuwe kleine schilderijen.Woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00

Hoe=Het Nu 2020 in Apeldoorn en Bronkhorst

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe=Het Nu 2020 in Apeldoorn en Bronkhorst

Op dit moment is de duo-tentoonstelling Hoe = Het Nu 2020 te zien in het ACEC in Apeldoorn en in het Kunstgemaal in Bronkhorst. Er wordt werk getoond van ruim 100 kunstenaars uit Oost-Nederland. Op beide locaties zal van alle deelnemers minimaal 1 werk te zien zijn. Van mij zijn 2 kleine schilderijen te zien ‘Ochtenduitzicht’ en ‘Mountain [in my… Read more »

Expositie Galerie Jansen & Kooy Warnsveld

      Geen reacties op Expositie Galerie Jansen & Kooy Warnsveld

Op zondag 16 september opent de groeps-expositie “Vorm in Herhaling 2” bij Galerie Jansen & Kooy in Warnsveld. Op de opening ben ik verhinderd maar op zaterdag 6 oktober en zaterdag 27 oktober ben ik er de hele middag. Welkom! De tentoonstelling loopt t/m 27 oktober en de galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00… Read more »

Expositie “HOE=HET NU”

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie “HOE=HET NU”

Zaterdag 11 november om 16.00 opent in  ACEC, Apeldoorn,  de groepsexpositie “HOE=HET NU”. Er is werk te zien van 52 Gelderse kunstenaars, van mij zijn er 3 kleine schilderijen te zien. Zondag 10 december wordt de expositie afgesloten met een veiling. Voor meer informatie: https://www.acecgebouw.nl/   [mijn schilderijen zijn te zien bij ‘Veiling’ pagina 12] Welkom!

Expositie Hekkelman

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Hekkelman

Zaterdag 6 juni van 16.00 tot 18.00 is de opening van mijn expositie bij Hekkelman Advocaten , Sickeszplein 1, Arnhem. Welkom! De expositie loopt t/m 14 augustus en is op werkdagen te zien van 9.00 tot 17.00.

veiling

      Reacties uitgeschakeld voor veiling

Zondag 15 december eindigt de HOE=HET NU 2013 expositie in het ACEC gebouw in Apeldoorn met een veiling die begint om 14.o0.  Van mij wordt onderstaand schilderij  geveild. Via http://www.acecgebouw.nl/ is meer informatie te vinden.

Expositie Galerie Lutz, Delft

      Reacties uitgeschakeld voor Expositie Galerie Lutz, Delft

Zaterdag 14 september om 16.oo is de opening van mijn expositie bij Galerie Lutz in Delft. Het is een duo-tentoonstelling met beelden van Sylvia Evers en schilderijen van mij. Welkom! De expositie loopt van 14 september t/m 13 oktober. voor verdere informatie over de galerie: http://www.galerielutz.nl/

Thailand

      Reacties uitgeschakeld voor Thailand

Afgelopen 2 maanden ben ik in het noorden van Thailand geweest en  ik heb daar prachtige landschappen gezien en ervaren. Glooiende heuvels met zeer oude bomen, bananenbomenbosjes,  fel gekleurde bloemen,  bomen die vereerd werden, tempels met gouden pagoda’s die uit het  groene landschap knalden en mensen die op het veld aan het werk waren in traditionele fluwelen kleding met stippen.Maar ook veel leeggekapte… Read more »